Сирійська діаспора в Україні вітає усіх з проведенням демократичних виборів до парламенту.

Оприлюднено список народних депутатів нового скликання.

Сирійська діаспора в Україні вітає усіх з проведенням демократичних виборів до парламенту. Бажаємо новообраним депутатам натхнення, злагодженої роботи на благо та розквіт України.

Офіційні газети Кабінету міністрів та Верховної Ради України – “Урядовий кур’єр” і “Голос України” – опублікували список народних депутатів наступного парламентського скликання. Це 424 кандидати – 225 було обрано за партійними списками, а ще 199 – в одномандатних округах. В 26 округах у Донецьку, Луганську та Криму голосування не відбувалося.

Інформацію виданням надала Центральна виборча комісія.
Найбільшу кількість голосів громадяни України, що взяли участь у голосуванні віддали партії «Слуга Народу», друге місце у «Опозиційної платформи за життя».

Кількість народних депутатів розподілилася наступним чином: партія “Слуга народу”- 254 представників, “Опозиційна платформа – За життя” – 43, “Батьківщина” – 26, “Європейська солідарність” – 25, “Голос” – 20.

Із них по мажоритарним округам «Слуга Народу» -130 депутатів, «Опозиційний блок»- 6 депутатів, «Самопоміч»-1 «Єдиний центр»-1, «Свобода»- 1 партія «Біла Церква разом» -1

Шляхом самовисування до Ради обрано 46 депутатів.

Дата публікації

15.08.2019

Читайте також: