Зустріч «Товариства дружби Україна-Сирія»

Правління «Товариства дружби Україна-Сирія» має щорічну традицію зустрічатися напередодні новорічних свят. 28 грудня 2019 року не стало винятком. В офісі Сирійської діаспори в столиці України – Києві, відбувся збір членів організації під керівництвом генерала Анатолія Доманського. Друг сирійського народу відкрив цю теплу зустріч промовою, в якій привітав усіх присутніх та згадав знакові події 2019 року, відзначаючи перемоги сирійського народу, його доблесної армії та лідерів у боротьбі з тероризмом, початок повернення переміщених осіб в їх будинки і на їх землі та інші. А на завершення висловив свої запевнення та сподівання у перемозі сирійського народу над усіма своїми ворогами і встановленні миру на цій землі. Академік та професор Грачов Олег Олексійович розповів про важливість посилення роботи Асоціації українсько-сирійської дружби та основні аспекти майбутньої діяльності.
У свою чергу, д-р Салем Ханун, член керівництва Сирійської діаспори в Києві і Україні розповів про останні події та новини в Сирії, особливо в сільській місцевості Ідліб і північній частині Сирії, охарактеризував тісний зв’язок між військовим, економічним і політичним аспектами ситуації в Сирії. Окрім того пан Салем Ханун переповів зміст нещодавньої промови президента Б.Асада, що була проглошена для ЗМІ про політичну, військову та економічну ситуації в Сирії.

Д-р Адіб Ареф, член керівництва діаспори в Києві і Україні виступив з промовою про роль Асоціації україно-сирійської дружби про її підтримку боротьби сирійського народу проти тероризму.

Члени Товариства в ході зустрічі обговорювали питання діяльності організації, роботу діаспори та особливий внесок та роль в діяльності діаспори її Президента пана Алі Ісси, високо цінуючи його активність у зміцнення співробітництва і дружби між народами, діалогу та співпраці між членами діаспори у Харкові, Одесі та Києві, активну участь діаспори у суспільному житті України.

Усі члени Товариства обговорили також останні події в Україні та побажали стабільності, прогресу і процвітання українському народові в прийдешньому році, а також побажали миру на сході України.

Дата публікації

02.01.2020

Читайте також: